Nabeschouwing Mechelen - Lokeren (2-0) || Croky Cup

Woensdag 5 december 2018 - 20:30 uur

In de Croky Cup neemt Mechelen het woensdag 5 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Lokeren (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door G. Engvall, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. de Camargo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Mechelen.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Lokeren
Goals
2
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
9
3
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
113
127
Gevaarlijke aanvallen
92
79
Corners
7
8
Wissels
3
3
LIVE Mechelen - Lokeren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor O. Ben Harush Lokeren
43' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. Mareček Lokeren
68' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor M. Cornet Mechelen
69' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
75' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor N. Storm Mechelen
80' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Engvall Mechelen 1-0
83' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 2-0
84' Wissel Lokeren Wissel Đ. Jovanović voor L. Mareček Lokeren
85' Wissel Lokeren Wissel J. Cevallos voor G. Hupperts Lokeren
85' Wissel Lokeren Wissel A. Saroka voor A. Skúlason Lokeren
86' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
89' Wissel Mechelen Wissel S. De Witte voor G. Engvall Mechelen
Opstellingen Mechelen - Lokeren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mechelen - Lokeren

Mechelen en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Lokeren elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Lokeren 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Mechelen - Lokeren Opstelling Mechelen Opstelling Lokeren Live Mechelen - Lokeren Live Mechelen - Lokeren kijken Mechelen - Lokeren kijken Live Mechelen - Lokeren stream Mechelen - Lokeren Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Lokeren Uitslag Mechelen - Lokeren Statistieken Mechelen - Lokeren Croky Cup 2018/2019 Mechelen - Lokeren wedden Mechelen - Lokeren gokken Mechelen - Lokeren Unibet