Nabeschouwing Anderlecht - Club Brugge (3-1) || Belgische Super Cup 2007

Zaterdag 28 juli 2007 - 20:30 uur

In de Belgische Super Cup 2007 neemt Anderlecht het zaterdag 28 juli 2007 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge.

Via de Anderlecht - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Club Brugge (3-1)

Het Belgische Super Cup duel tussen Anderlecht en Club Brugge is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Boussoufa. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Anderlecht dat via M. Mpenza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Djokic dacht na 49 minuten te scoren voor Club Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Anderlecht via Ahmed Hassan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Club Brugge
3
1
LIVE Anderlecht - Club Brugge 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Boussoufa Anderlecht
38' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Mpenza Anderlecht
49' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Djokic Club Brugge
88' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ahmed Hassan Anderlecht