Nabeschouwing Genk - Standard Luik (1-0) || Belgische Super Cup 2011

Donderdag 21 juli 2011 - 18:00 uur

In de Belgische Super Cup 2011 neemt Genk het donderdag 21 juli 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Genk - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Standard Luik (1-0)

Het Belgische Super Cup duel tussen Genk en Standard Luik is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Vossen in de 28e minuut, waardoor Genk met een man minder kwam te staan. In de 45e minuut was het Genk dat via D. Tozsér dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genk - Standard Luik
1
0
LIVE Genk - Standard Luik 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Genk Gele kaart voor José Nadson Genk
28' Rode kaart Genk Rode kaart voor J. Vossen Genk
35' Wissel Standard Liège Wissel Felipe voor L. Ciman Standard Liège
38' Wissel Standard Liège Wissel K. Belhocine voor D. Opare Standard Liège
40' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Pudil Genk
44' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Bolat Standard Liège
45' Doelpunt Genk Doelpunt D. Tozsér Genk
52' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Leye Standard Liège
65' Wissel Standard Liège Wissel C. Benteke voor P. Camara Standard Liège
78' Wissel Genk Wissel T. Buffel voor A. Vanden Borre Genk
85' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Van Damme Standard Liège
89' Wissel Genk Wissel F. Camus voor K. De Bruyne Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Standard Luik
Opstellingen Genk - Standard Luik

Voorbeschouwing Genk - Standard Luik

Genk en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2011 van de Belgische Super Cup.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Standard Luik in de Belgische Super Cup vond plaats op 25 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 1 keer wist de ploeg van Genk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Genk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.