Nabeschouwing Anderlecht - Genk (1-0) || Belgische Super Cup 2013/2014

Zondag 21 juli 2013 - 16:00 uur

In de Belgische Super Cup 2013/2014 neemt Anderlecht het zondag 21 juli 2013 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Anderlecht - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Genk (1-0)

Het Belgische Super Cup duel tussen Anderlecht en Genk is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door M. Bruno, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Anderlecht uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Genk
1
0
LIVE Anderlecht - Genk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Bruno met assist van G. Cyriac Anderlecht 1-0
66' Wissel Genk Wissel K. Ojo voor A. Limbombe Genk
76' Wissel Genk Wissel B. Kumordzi voor K. Hyland Genk
83' Wissel Anderlecht Wissel L. Dendoncker voor D. Praet Anderlecht
86' Wissel Genk Wissel J. Croux voor A. Ngcongca Genk
88' Wissel Anderlecht Wissel J. Lukaku voor M. Suárez Anderlecht
90' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. De Ceulaer Genk
92' Wissel Anderlecht Wissel S. Armenteros voor G. Cyriac Anderlecht