Nabeschouwing Antwerp - Mechelen (1-1) (5-3 na strafschoppen) || Belgische Super Cup 2023/2024

Zondag 23 juli 2023 - 18:00 uurIn de Belgische Super Cup 2023/2024 neemt Antwerp het zondag 23 juli 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Mechelen (1-1) (5-3 na strafschoppen)

Het Belgische Super Cup duel tussen Antwerp en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een overwinning voor Antwerp. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Antwerp het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Mechelen
Goals
1
1
LIVE Antwerp - Mechelen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Mechelen
Opstellingen Antwerp - Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Antwerp - Mechelen

Antwerp en Mechelen spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Belgische Super Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Mechelen elkaar treffen in de Belgische Super Cup.

Resultaat Aantal
Winst Antwerp 0
Winst Mechelen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Antwerp - Mechelen Opstelling Antwerp Opstelling Mechelen Live Antwerp - Mechelen Live Antwerp - Mechelen kijken Antwerp - Mechelen kijken Live Antwerp - Mechelen stream Antwerp - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Antwerp - Mechelen Uitslag Antwerp - Mechelen Statistieken Antwerp - Mechelen Belgische Super Cup 2023/2024 Antwerp - Mechelen wedden Antwerp - Mechelen gokken Antwerp - Mechelen Unibet


    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de Belgische Super Cup.