Nabeschouwing Kaiserslautern - Borussia Dortmund (2-5) || Bundesliga 2011/2012

Zaterdag 28 april 2012 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2011/2012 neemt Kaiserslautern het zaterdag 28 april 2012 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund.

Via de Kaiserslautern - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kaiserslautern - Borussia Dortmund (2-5)

Het Bundesliga duel tussen Kaiserslautern en Borussia Dortmund is geëindigd in een 2-5 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Kaiserslautern - Borussia Dortmund
Goals
2
5
LIVE Kaiserslautern - Borussia Dortmund 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kaiserslautern - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kaiserslautern - Borussia Dortmund
Opstellingen Kaiserslautern - Borussia Dortmund

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kaiserslautern - Borussia Dortmund

Kaiserslautern en Borussia Dortmund treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Kaiserslautern en Borussia Dortmund in de Bundesliga vond plaats op 11 december 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Borussia Dortmund favoriet. 2 keer wist de ploeg van Kaiserslautern te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kaiserslautern. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kaiserslautern 0
Winst Borussia Dortmund 2
Gelijkspel 3
Totaal 5
Tags
Kaiserslautern - Borussia Dortmund Opstelling Kaiserslautern Opstelling Borussia Dortmund Live Kaiserslautern - Borussia Dortmund Live Kaiserslautern - Borussia Dortmund kijken Kaiserslautern - Borussia Dortmund kijken Live Kaiserslautern - Borussia Dortmund stream Kaiserslautern - Borussia Dortmund Fox Sports Nabeschouwing Kaiserslautern - Borussia Dortmund Uitslag Kaiserslautern - Borussia Dortmund Statistieken Kaiserslautern - Borussia Dortmund Bundesliga 2011/2012 Kaiserslautern - Borussia Dortmund wedden Kaiserslautern - Borussia Dortmund gokken Kaiserslautern - Borussia Dortmund Unibet