Nabeschouwing Augsburg - Nürnberg (2-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Augsburg het zaterdag 3 november 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Nürnberg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Nürnberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Nürnberg (2-2)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Augsburg en Nürnberg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Finnbogason, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. Nürnberg kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Fuchs, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette J. Schmid zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Augsburg de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Nürnberg nadat L. Mühl in de 88e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Augsburg - Nürnberg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Nürnberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt A. Finnbogason met assist van J. Schmid FC Augsburg 1-0
15' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Koo Ja-Cheol FC Augsburg
33' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor T. Leibold Nürnberg
46' Wissel FC Augsburg Wissel F. Götze voor Koo Ja-Cheol FC Augsburg
46' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor A. Fuchs Nürnberg
54' Doelpunt Nürnberg Doelpunt A. Fuchs met assist van A. Zreľák Nürnberg 1-1
57' Wissel Nürnberg Wissel F. Palacios voor S. Kerk Nürnberg
59' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt J. Schmid FC Augsburg 2-1
71' Wissel FC Augsburg Wissel A. Hahn voor M. Richter FC Augsburg
73' Wissel Nürnberg Wissel S. Rhein voor H. Behrens Nürnberg
75' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor G. Margreitter Nürnberg
78' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Caiuby FC Augsburg
84' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor A. Fuchs Nürnberg
88' Doelpunt Nürnberg Doelpunt L. Mühl met assist van T. Leibold Nürnberg 2-2
90' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor A. Hahn FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Nürnberg
Opstellingen Augsburg - Nürnberg
De opstellingen van Augsburg en Nürnberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nürnberg zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.