Nabeschouwing Augsburg - Stuttgart (6-0) || Bundesliga

Zaterdag 20 april 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Augsburg het zaterdag 20 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Stuttgart (6-0)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Manuel Gräfe geëindigd in een 6-0 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Khedira, waarmee Augsburg met 1-0 de leiding nam. Augsburg vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Hahn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Augsburg, waarmee P. Max zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Augsburg geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Richter. De 5-0 voor Augsburg volgde even later in de 59e minuut nadat P. Max namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 68e minuut en kwam op naam te staan van Augsburg speler M. Richter, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Gräfe en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Augsburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Stuttgart
Goals
6
0
Balbezit
52%
48%
Schoten totaal
23
13
Schoten op doel
13
4
Aanvallen
92
90
Gevaarlijke aanvallen
37
35
Passes
439
404
Overtredingen
14
7
Buitenspel
3
0
Corners
9
4
Wissels
3
2
LIVE Augsburg - Stuttgart 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Augsburg Doelpunt R. Khedira met assist van J. Schmid Augsburg 1-0
18' Doelpunt Augsburg Doelpunt A. Hahn met assist van J. Schmid Augsburg 2-0
29' Doelpunt Augsburg Doelpunt P. Max met assist van M. Richter Augsburg 3-0
37' Wissel Augsburg Wissel J. Morávek voor R. Khedira Augsburg
46' Wissel Stuttgart Wissel D. Didavi voor A. Esswein Stuttgart
46' Wissel Stuttgart Wissel A. Donis voor E. Insúa Stuttgart
53' Doelpunt Augsburg Doelpunt M. Richter Augsburg 4-0
59' Doelpunt Augsburg Doelpunt P. Max met assist van A. Hahn Augsburg 5-0
64' Wissel Augsburg Wissel R. Oxford voor J. Gouweleeuw Augsburg
68' Doelpunt Augsburg Doelpunt M. Richter met assist van R. Oxford Augsburg 6-0
79' Wissel Augsburg Wissel J. Schieber voor M. Richter Augsburg
Opstellingen Augsburg - Stuttgart
De opstellingen van Augsburg en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Martin Schmidt
Wissels Augsburg
# Speler Pos.
35 Wissel
39 Benjamin Leneis K
16 Christoph Janker V
5 Reece Oxford V
34 Georg Teigl V
14 Jan Morávek M
20 Julian Schieber A
Formatie 3-4-2-1
Coach Markus Weinzierl
Wissels Stuttgart
# Speler Pos.
13 Jens Grahl K
32 Andreas Beck V
10 Daniel Didavi M
3 Dennis Aogo M
17 Erik Thommy M
19 Chadrac Akolo A
11 Anastasios Donis A
Voorbeschouwing Augsburg - Stuttgart

Augsburg en Stuttgart treffen elkaar in de 30e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Gräfe en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Augsburg en Stuttgart elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 0
Winst Stuttgart 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 14e positie staat, terwijl we Stuttgart terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Augsburg - Stuttgart Opstelling Augsburg Opstelling Stuttgart Live Augsburg - Stuttgart Live Augsburg - Stuttgart kijken Augsburg - Stuttgart kijken Live Augsburg - Stuttgart stream Augsburg - Stuttgart Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Stuttgart Uitslag Augsburg - Stuttgart Statistieken Augsburg - Stuttgart Bundesliga 2018/2019 Augsburg - Stuttgart wedden Augsburg - Stuttgart gokken Augsburg - Stuttgart Unibet