Nabeschouwing Bayern München - Borussia M'gladbach (0-3) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayern München het zaterdag 6 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Borussia M'gladbach (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 0-3 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Pléa, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Stindl op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was P. Herrmann van Borussia Mönchengladbach die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Willenborg, waardoor Borussia M'gladbach dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayern München - Borussia M'gladbach 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa met assist van J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 0-1
16' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 0-2
46' Wissel FC Bayern München Wissel F. Ribéry voor A. Robben FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor T. Müller FC Bayern München
55' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor D. Alaba FC Bayern München
56' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor F. Ribéry FC Bayern München
66' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel D. Zakaria voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
74' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
78' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
83' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel I. Traoré voor T. Hazard Borussia Mönchengladbach
88' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt P. Herrmann met assist van C. Kramer Borussia Mönchengladbach 0-3
91' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor D. Zakaria Borussia Mönchengladbach
91' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Rodríguez FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Borussia M'gladbach
Opstellingen Bayern München - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Bayern München en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.