Nabeschouwing Bayern München - Red Bull Leipzig (1-0) || Bundesliga

Woensdag 19 december 2018 - 20:30 uur

In de Bundesliga neemt Bayern München het woensdag 19 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in München.

Via de Bayern München - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Red Bull Leipzig (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door F. Ribéry, waarmee Bayern München met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut moest S. Ilsanker van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Marco Fritz een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest RB Leipzig verder met een speler minder. In de 92e minuut kreeg Renato Sanches van Bayern München voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bayern München de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Fritz, waardoor Bayern München de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Red Bull Leipzig
Goals
1
0
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
116
121
Gevaarlijke aanvallen
52
46
Passes
592
390
Overtredingen
10
21
Buitenspel
2
3
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Bayern München - Red Bull Leipzig 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor D. Demme RB Leipzig
28' Wissel Bayern München Wissel F. Ribéry voor S. Gnabry Bayern München
61' Wissel Bayern München Wissel Renato Sanches voor K. Coman Bayern München
64' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor K. Laimer RB Leipzig
79' Gele kaart Bayern München Gele kaart voor Renato Sanches Bayern München
81' Wissel RB Leipzig Wissel S. Ilsanker voor Bruma RB Leipzig
83' Doelpunt Bayern München Doelpunt F. Ribéry met assist van Renato Sanches Bayern München 1-0
87' Wissel RB Leipzig Wissel Matheus Cunha voor K. Laimer RB Leipzig
88' Wissel RB Leipzig Wissel J. Augustin voor Y. Poulsen RB Leipzig
90' Wissel Bayern München Wissel Javi Martínez voor T. Müller Bayern München
91' Rode kaart RB Leipzig Rode kaart voor S. Ilsanker RB Leipzig
92' Tweede gele kaart Bayern München Tweede gele kaart voor Renato Sanches Bayern München
Opstellingen Bayern München - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Bayern München en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Niko Kovač
Formatie 4-4-2
Coach Ralf Rangnick
Voorbeschouwing Bayern München - Red Bull Leipzig

Bayern München en Red Bull Leipzig treffen elkaar in de 16e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayern München en Red Bull Leipzig elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Bayern München 0
Winst Red Bull Leipzig 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 3e positie staat, terwijl we Red Bull Leipzig terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bayern München - Red Bull Leipzig Opstelling Bayern München Opstelling Red Bull Leipzig Live Bayern München - Red Bull Leipzig Live Bayern München - Red Bull Leipzig kijken Bayern München - Red Bull Leipzig kijken Live Bayern München - Red Bull Leipzig stream Bayern München - Red Bull Leipzig Fox Sports Nabeschouwing Bayern München - Red Bull Leipzig Uitslag Bayern München - Red Bull Leipzig Statistieken Bayern München - Red Bull Leipzig Bundesliga 2018/2019 Bayern München - Red Bull Leipzig wedden Bayern München - Red Bull Leipzig gokken Bayern München - Red Bull Leipzig Unibet