Nabeschouwing Bayern München - Stuttgart (4-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 27 januari 2019 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayern München het zondag 27 januari 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Stuttgart (4-1)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Thiago Alcântara. VfB Stuttgart kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Donis, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van C. Gentner kwam FC Bayern München in de 55e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

FC Bayern München kreeg een penalty toegewezen in de 65e minuut, die werd genomen door R. Lewandowski. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Na 71 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat L. Goretzka de 3-1 wist te scoren. In de 84e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Lewandowski die namens FC Bayern München het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Frank Willenborg en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Bayern München.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Stuttgart
Goals
4
1
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
121
87
Gevaarlijke aanvallen
62
34
Passes
716
287
Overtredingen
9
10
Buitenspel
6
1
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Bayern München - Stuttgart 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Thiago Alcântara met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 1-0
26' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt A. Donis met assist van C. Gentner VfB Stuttgart 1-1
32' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Alaba FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor Javi Martínez FC Bayern München
55' Eigen doelpunt FC Bayern München Eigen doelpunt C. Gentner FC Bayern München 2-1
65' Penalty gemist FC Bayern München Penalty gemist R. Lewandowski FC Bayern München
66' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor C. Gentner VfB Stuttgart
71' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van J. Kimmich FC Bayern München 3-1
74' Wissel VfB Stuttgart Wissel E. Thommy voor A. Donis VfB Stuttgart
74' Wissel FC Bayern München Wissel J. Rodríguez voor T. Müller FC Bayern München
84' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Kimmich FC Bayern München 4-1
86' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor K. Coman FC Bayern München
87' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Didavi voor S. Zuber VfB Stuttgart
90' Wissel VfB Stuttgart Wissel B. Sosa voor A. Esswein VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Stuttgart
Opstellingen Bayern München - Stuttgart
De opstellingen van Bayern München en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Niko Kovač
Formatie 4-4-2
Coach Markus Weinzierl
Wissels Stuttgart
# Speler Pos.
13 Jens Grahl K
24 Borna Sosa V
8 Gonzalo Castro Randon M
10 Daniel Didavi M
3 Dennis Aogo M
17 Erik Thommy M
27 Mario Gómez García A
Voorbeschouwing Bayern München - Stuttgart

Bayern München en Stuttgart treffen elkaar in de 19e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Stuttgart in de Bundesliga vond plaats op 1 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Stuttgart slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bayern München 18
Winst Stuttgart 4
Gelijkspel 3
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 3e positie staat, terwijl we Stuttgart terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bayern München - Stuttgart Opstelling Bayern München Opstelling Stuttgart Live Bayern München - Stuttgart Live Bayern München - Stuttgart kijken Bayern München - Stuttgart kijken Live Bayern München - Stuttgart stream Bayern München - Stuttgart Fox Sports Nabeschouwing Bayern München - Stuttgart Uitslag Bayern München - Stuttgart Statistieken Bayern München - Stuttgart Bundesliga 2018/2019 Bayern München - Stuttgart wedden Bayern München - Stuttgart gokken Bayern München - Stuttgart Unibet