Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Bayern München (1-5) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 2 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Bayern München (1-5)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 1-5 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Javi Martínez. FC Bayern München vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Müller op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Borussia Mönchengladbach de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Stindl.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat R. Lewandowski de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 75e minuut nadat S. Gnabry namens FC Bayern München de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 91e minuut werd de stand op 1-5 gezet na een benutte penalty van FC Bayern München speler R. Lewandowski.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Borussia M'gladbach - Bayern München 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Javi Martínez met assist van J. Rodríguez FC Bayern München 0-1
9' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
11' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller FC Bayern München 0-2
37' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van T. Hazard Borussia Mönchengladbach 1-2
47' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van Thiago Alcântara FC Bayern München 1-3
51' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Boateng FC Bayern München
57' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Thiago Alcântara FC Bayern München
65' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel D. Zakaria voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
70' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
72' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Raffael voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
75' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry FC Bayern München 1-4
76' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Johnson voor M. Lang Borussia Mönchengladbach
80' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor J. Rodríguez FC Bayern München
83' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor S. Gnabry FC Bayern München
86' Wissel FC Bayern München Wissel Jeong Woo-Yeong voor T. Müller FC Bayern München
91' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Bayern München
Opstellingen Borussia M'gladbach - Bayern München
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.