Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Augsburg (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Fortuna Düsseldorf het zaterdag 25 augustus 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in ESPRIT arena in Düsseldorf.

Via de Fortuna Düsseldorf - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Augsburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Fortuna Düsseldorf en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Markus Schmidt geëindigd in een 1-2 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door B. Raman, waarmee Fortuna Düsseldorf met 1-0 de leiding nam. FC Augsburg kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Hinteregger, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette A. Hahn zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Augsburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Markus Schmidt, waardoor Augsburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fortuna Düsseldorf - Augsburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Düsseldorf - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Fortuna Düsseldorf Doelpunt B. Raman met assist van M. Zimmermann Fortuna Düsseldorf 1-0
57' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt M. Hinteregger met assist van J. Schmid FC Augsburg 1-1
67' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel K. Karaman voor K. Stöger Fortuna Düsseldorf
69' Wissel FC Augsburg Wissel Koo Ja-Cheol voor Caiuby FC Augsburg
76' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt A. Hahn met assist van M. Richter FC Augsburg 1-2
76' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel M. Ducksch voor R. Hennings Fortuna Düsseldorf
79' Wissel FC Augsburg Wissel Ji Dong-Won voor M. Richter FC Augsburg
79' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel D. Lukebakio voor B. Raman Fortuna Düsseldorf
80' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor M. Zimmermann Fortuna Düsseldorf
91' Wissel FC Augsburg Wissel K. Danso voor D. Baier FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Düsseldorf - Augsburg
Opstellingen Fortuna Düsseldorf - Augsburg
De opstellingen van Fortuna Düsseldorf en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Düsseldorf gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.