Nabeschouwing Freiburg - Red Bull Leipzig (3-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Freiburg het zaterdag 8 december 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Red Bull Leipzig (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 3-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door N. Petersen, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat SC Freiburg via L. Waldschmidt op 2-0 kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van SC Freiburg, waarmee M. Frantz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Welz, waardoor Freiburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Freiburg - Red Bull Leipzig 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen SC Freiburg 1-0
33' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor L. Klostermann RB Leipzig
46' Penalty SC Freiburg Penalty L. Waldschmidt SC Freiburg 2-0
46' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor D. Upamecano RB Leipzig
52' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt M. Frantz met assist van L. Kübler SC Freiburg 3-0
64' Wissel RB Leipzig Wissel K. Laimer voor K. Kampl RB Leipzig
73' Wissel SC Freiburg Wissel M. Terrazzino voor M. Frantz SC Freiburg
74' Wissel RB Leipzig Wissel J. Augustin voor Matheus Cunha RB Leipzig
75' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor L. Waldschmidt SC Freiburg
84' Wissel RB Leipzig Wissel M. Saracchi voor M. Sabitzer RB Leipzig
89' Wissel SC Freiburg Wissel L. Höler voor L. Waldschmidt SC Freiburg
91' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Ravet voor J. Gondorf SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Red Bull Leipzig
Opstellingen Freiburg - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Freiburg en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.