Nabeschouwing Freiburg - Stuttgart (3-3) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Freiburg het zondag 16 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Stuttgart (3-3)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Freiburg en Stuttgart geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Freiburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Gondorf. VfB Stuttgart kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Insúa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette M. Gómez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VfB Stuttgart de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Gondorf de 2-2 maakte voor SC Freiburg. VfB Stuttgart leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 56 minuten op voorsprong na een goal van M. Gómez: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor SC Freiburg. In de 81e minuut was het L. Waldschmidt die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Na 83 minuten moest SC Freiburg speler P. Stenzel het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat SC Freiburg de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Deniz Aytekin en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Freiburg - Stuttgart 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Gondorf met assist van M. Frantz SC Freiburg 1-0
32' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor S. Ascacíbar VfB Stuttgart
44' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt E. Insúa met assist van G. Castro VfB Stuttgart 1-1
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel C. Akolo voor G. Castro VfB Stuttgart
49' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. Gómez VfB Stuttgart 1-2
52' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Gondorf SC Freiburg 2-2
56' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt M. Gómez met assist van E. Insúa VfB Stuttgart 2-3
68' Wissel SC Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor F. Niederlechner SC Freiburg
73' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor P. Stenzel SC Freiburg
75' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor M. Gómez VfB Stuttgart
77' Wissel VfB Stuttgart Wissel H. Badstuber voor C. Gentner VfB Stuttgart
78' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor E. Insúa VfB Stuttgart
81' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Waldschmidt met assist van D. Heintz SC Freiburg 3-3
83' Tweede gele kaart SC Freiburg Tweede gele kaart voor P. Stenzel SC Freiburg
86' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Donis voor A. Beck VfB Stuttgart
88' Wissel SC Freiburg Wissel L. Kübler voor M. Frantz SC Freiburg
91' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor H. Badstuber VfB Stuttgart
93' Wissel SC Freiburg Wissel R. Koch voor J. Gondorf SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Stuttgart
Opstellingen Freiburg - Stuttgart
De opstellingen van Freiburg en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.