Nabeschouwing Freiburg - Wolfsburg (3-3) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Freiburg het zaterdag 9 februari 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Wolfsburg (3-3)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Freiburg en Wolfsburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Roussillon, waarmee VfL Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Grifo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam VfL Wolfsburg vervolgens op 1-2. Het was W. Weghorst die vanaf 11 meter wist te scoren in de 63e minuut.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Petersen de 2-2 maakte voor SC Freiburg. VfL Wolfsburg leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 74 minuten op voorsprong na een goal van R. Steffen: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor SC Freiburg. In de 88e minuut was het L. Waldschmidt die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Freiburg - Wolfsburg
Goals
3
3
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
105
128
Gevaarlijke aanvallen
38
53
Passes
434
446
Overtredingen
16
11
Buitenspel
2
3
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE Freiburg - Wolfsburg 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt J. Roussillon met assist van J. Brekalo VfL Wolfsburg 0-1
34' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor F. Niederlechner SC Freiburg
37' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt V. Grifo met assist van F. Niederlechner SC Freiburg 1-1
38' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
61' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor J. Haberer SC Freiburg
62' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor R. Koch SC Freiburg
63' Penalty VfL Wolfsburg Penalty W. Weghorst VfL Wolfsburg 1-2
69' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor William VfL Wolfsburg
69' Wissel SC Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor M. Frantz SC Freiburg
70' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen met assist van V. Grifo SC Freiburg 2-2
74' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen met assist van W. Weghorst VfL Wolfsburg 2-3
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel E. Rexhbecaj voor R. Steffen VfL Wolfsburg
81' Wissel SC Freiburg Wissel L. Höler voor F. Niederlechner SC Freiburg
88' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Waldschmidt met assist van N. Petersen SC Freiburg 3-3
92' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Klaus voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
95' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Uduokhai voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
96' Wissel SC Freiburg Wissel M. Terrazzino voor V. Grifo SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Wolfsburg
Opstellingen Freiburg - Wolfsburg
De opstellingen van Freiburg en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Formatie 4-3-3
Wissels Wolfsburg
# Speler Pos.
12 Pavao Pervan K
3 Paul Verhaegh V
17 Felix Uduokhai V
29 John Yeboah Zamora M
11 Felix Klaus M
37 Elvis Rexhbecaj M
10 Yunus Mallı M
Voorbeschouwing Freiburg - Wolfsburg

Freiburg en Wolfsburg treffen elkaar in de 21e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Wolfsburg favoriet. 9 keer wist de ploeg van Freiburg te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Freiburg. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Freiburg 6
Winst Wolfsburg 9
Gelijkspel 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 13e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Freiburg - Wolfsburg Opstelling Freiburg Opstelling Wolfsburg Live Freiburg - Wolfsburg Live Freiburg - Wolfsburg kijken Freiburg - Wolfsburg kijken Live Freiburg - Wolfsburg stream Freiburg - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Freiburg - Wolfsburg Uitslag Freiburg - Wolfsburg Statistieken Freiburg - Wolfsburg Bundesliga 2018/2019 Freiburg - Wolfsburg wedden Freiburg - Wolfsburg gokken Freiburg - Wolfsburg Unibet