Nabeschouwing Hannover 96 - Augsburg (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hannover 96 het zaterdag 27 oktober 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in HDI-Arena in Hannover.

Via de Hannover 96 - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Augsburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Hannover 96 en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Kampka geëindigd in een 1-2 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Khedira, waarmee FC Augsburg met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 63e minuut voor dat FC Augsburg via A. Finnbogason op 0-2 kwam te staan. In de 72e minuut wist Hannover 96 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Bebou. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hannover 96 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Kampka, waardoor Augsburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hannover 96 - Augsburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt R. Khedira FC Augsburg 0-1
21' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Richter FC Augsburg
46' Wissel Hannover 96 Wissel F. Muslija voor P. Schwegler Hannover 96
46' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor M. Richter FC Augsburg
62' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor G. Haraguchi Hannover 96
63' Penalty FC Augsburg Penalty A. Finnbogason FC Augsburg 0-2
65' Wissel Hannover 96 Wissel H. Weydandt voor J. Elez Hannover 96
68' Wissel FC Augsburg Wissel F. Jensen voor Koo Ja-Cheol FC Augsburg
72' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt I. Bebou Hannover 96 1-2
74' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor F. Muslija Hannover 96
75' Wissel FC Augsburg Wissel K. Danso voor A. Finnbogason FC Augsburg
76' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor D. Baier FC Augsburg
81' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor K. Danso FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Hannover 96 - Augsburg
Opstellingen Hannover 96 - Augsburg
De opstellingen van Hannover 96 en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hannover 96 gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.