Nabeschouwing Hannover 96 - Schalke 04 (0-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hannover 96 het zondag 31 maart 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in HDI-Arena in Hannover.

Via de Hannover 96 - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Schalke 04 (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Hannover 96 en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 0-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door S. Serdar, waarmee Schalke 04 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Schalke 04.

LIVE Hannover 96 - Schalke 04 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Bruma Schalke 04
39' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt S. Serdar met assist van B. Stambouli Schalke 04 0-1
46' Wissel Hannover 96 Wissel F. Muslija voor O. Sorg Hannover 96
61' Wissel Hannover 96 Wissel Felipe voor M. Albornoz Hannover 96
71' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor S. Rudy Schalke 04
75' Wissel Hannover 96 Wissel T. Asano voor L. Maina Hannover 96
79' Wissel Schalke 04 Wissel N. Boujellab voor S. Serdar Schalke 04
89' Wissel Schalke 04 Wissel Y. Konoplyanka voor B. Embolo Schalke 04
92' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor H. Weydandt Hannover 96
Video hoogtepunten en samenvatting Hannover 96 - Schalke 04
Opstellingen Hannover 96 - Schalke 04
De opstellingen van Hannover 96 en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hannover 96 gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hannover 96 - Schalke 04

Hannover 96 en Schalke 04 treffen elkaar in de 27e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hannover 96 en Schalke 04 in de Bundesliga vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Schalke 04. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Schalke 04 favoriet. 14 keer wist de ploeg van Hannover 96 te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Hannover 96. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hannover 96 6
Winst Schalke 04 14
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hannover 96 op een 18e positie staat, terwijl we Schalke 04 terugvinden op de 15e plaats.