Nabeschouwing Hertha BSC - Augsburg (2-2) || Bundesliga 2018/2019

Dinsdag 18 december 2018 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hertha BSC het dinsdag 18 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Augsburg (2-2)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Hertha BSC en Augsburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Hinteregger, waarmee FC Augsburg met 0-1 de leiding nam. Hertha BSC kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Leckie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette O. Duda zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hertha BSC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Koo Ja-Cheol de 2-2 maakte voor FC Augsburg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hertha BSC - Augsburg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt M. Hinteregger met assist van J. Schmid FC Augsburg 0-1
28' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Leckie met assist van D. Selke Hertha BSC 1-1
31' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt O. Duda Hertha BSC 2-1
39' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Koo Ja-Cheol met assist van A. Finnbogason FC Augsburg 2-2
46' Wissel FC Augsburg Wissel J. Morávek voor M. Hinteregger FC Augsburg
61' Wissel FC Augsburg Wissel S. Córdova voor A. Finnbogason FC Augsburg
65' Wissel Hertha BSC Wissel V. Darida voor O. Duda Hertha BSC
73' Wissel Hertha BSC Wissel V. Ibišević voor D. Selke Hertha BSC
90' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor V. Lazaro Hertha BSC
90' Wissel FC Augsburg Wissel J. Schieber voor M. Gregoritsch FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Augsburg
Opstellingen Hertha BSC - Augsburg
De opstellingen van Hertha BSC en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hertha BSC - Augsburg

Hertha BSC en Augsburg treffen elkaar in de 16e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Hertha BSC favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Augsburg slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 3
Winst Augsburg 2
Gelijkspel 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 7e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 14e plaats.