Nabeschouwing Hertha BSC - Nürnberg (1-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hertha BSC het zaterdag 25 augustus 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Nürnberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Nürnberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Nürnberg (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Nürnberg is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door V. Ibišević, waarmee Hertha BSC met 1-0 de leiding nam. Nürnberg kreeg via M. Ishak in de 84e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Tobias Welz de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hertha BSC.

LIVE Hertha BSC - Nürnberg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Nürnberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Ibišević met assist van V. Lazaro Hertha BSC 1-0
36' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor A. Fuchs Nürnberg
56' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Plattenhardt Hertha BSC
67' Wissel Nürnberg Wissel F. Palacios voor E. Salli Nürnberg
72' Wissel Hertha BSC Wissel D. Jastrzembski voor M. Mittelstädt Hertha BSC
79' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Jastrzembski Hertha BSC
79' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor R. Bauer Nürnberg
81' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor H. Behrens Nürnberg
84' Penalty gemist Nürnberg Penalty gemist M. Ishak Nürnberg
87' Wissel Hertha BSC Wissel P. Dárdai voor S. Kalou Hertha BSC
88' Wissel Hertha BSC Wissel M. Grujić voor V. Ibišević Hertha BSC
89' Wissel Nürnberg Wissel P. Erras voor R. Bauer Nürnberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Nürnberg
Opstellingen Hertha BSC - Nürnberg
De opstellingen van Hertha BSC en Nürnberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Nürnberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.