Nabeschouwing Hertha BSC - Wolfsburg (0-1) || Bundesliga

Zaterdag 2 februari 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Hertha BSC het zaterdag 2 februari 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Wolfsburg (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door W. Weghorst, waarmee Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hertha BSC dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolfsburg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Hertha BSC - Wolfsburg
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
136
107
Gevaarlijke aanvallen
46
40
Passes
461
418
Overtredingen
19
12
Buitenspel
2
0
Corners
3
7
Wissels
3
3
LIVE Hertha BSC - Wolfsburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Gele kaart Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen Wolfsburg
65' Doelpunt Wolfsburg Doelpunt W. Weghorst met assist van J. Roussillon Wolfsburg 0-1
66' Wissel Hertha BSC Wissel S. Kalou voor V. Ibišević Hertha BSC
66' Wissel Wolfsburg Wissel J. Brekalo voor R. Steffen Wolfsburg
66' Wissel Hertha BSC Wissel M. Mittelstädt voor M. Plattenhardt Hertha BSC
71' Wissel Hertha BSC Wissel V. Darida voor A. Maier Hertha BSC
77' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor V. Lazaro Hertha BSC
86' Wissel Wolfsburg Wissel William voor Y. Mallı Wolfsburg
88' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor V. Darida Hertha BSC
90' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Selke Hertha BSC
92' Wissel Wolfsburg Wissel F. Uduokhai voor E. Rexhbecaj Wolfsburg
Opstellingen Hertha BSC - Wolfsburg
De opstellingen van Hertha BSC en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Pál Dárdai
Formatie 4-3-1-2
Coach Bruno Labbadia
Voorbeschouwing Hertha BSC - Wolfsburg

Hertha BSC en Wolfsburg treffen elkaar in de 20e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hertha BSC en Wolfsburg elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Hertha BSC 0
Winst Wolfsburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 7e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Hertha BSC - Wolfsburg Opstelling Hertha BSC Opstelling Wolfsburg Live Hertha BSC - Wolfsburg Live Hertha BSC - Wolfsburg kijken Hertha BSC - Wolfsburg kijken Live Hertha BSC - Wolfsburg stream Hertha BSC - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Hertha BSC - Wolfsburg Uitslag Hertha BSC - Wolfsburg Statistieken Hertha BSC - Wolfsburg Bundesliga 2018/2019 Hertha BSC - Wolfsburg wedden Hertha BSC - Wolfsburg gokken Hertha BSC - Wolfsburg Unibet