Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (3-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hoffenheim het zaterdag 1 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door D. Heintz, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. TSG Hoffenheim kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Á. Szalai, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette Á. Szalai zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee TSG Hoffenheim de leiding in de wedstrijd nam.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor TSG Hoffenheim vergroot nadat A. Kramarić de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hoffenheim.

LIVE Hoffenheim - Freiburg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Akpoguma voor E. Bičakčić TSG Hoffenheim
36' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt D. Heintz SC Freiburg 0-1
44' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. Kramarić voor K. Nuhu TSG Hoffenheim
45' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Á. Szalai TSG Hoffenheim
48' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor J. Gondorf SC Freiburg
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel H. Nordtveit voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
50' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Á. Szalai TSG Hoffenheim 1-1
61' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor F. Niederlechner SC Freiburg
63' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Á. Szalai met assist van N. Schulz TSG Hoffenheim 2-1
66' Wissel SC Freiburg Wissel M. Terrazzino voor L. Höler SC Freiburg
81' Wissel SC Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor F. Niederlechner SC Freiburg
89' Wissel SC Freiburg Wissel R. Koch voor M. Gulde SC Freiburg
95' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramarić TSG Hoffenheim 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Freiburg
Opstellingen Hoffenheim - Freiburg
De opstellingen van Hoffenheim en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.