Nabeschouwing Mainz 05 - Hannover 96 (1-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Mainz 05 het zondag 9 december 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Hannover 96 (1-1)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Mainz 05 en Hannover 96 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door H. Weydandt, waarmee Hannover 96 met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Brosinski in de 89e minuut zorgde er even later voor dat FSV Mainz 05 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 100e minuut kreeg O. Sorg van Hannover 96 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hannover 96 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mainz 05 - Hannover 96 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt H. Weydandt met assist van G. Haraguchi Hannover 96 0-1
33' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor D. Latza FSV Mainz 05
42' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Boëtius FSV Mainz 05
61' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor S. Bell FSV Mainz 05
62' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Ujah voor P. Malong FSV Mainz 05
62' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor J. Boëtius FSV Mainz 05
74' Wissel Hannover 96 Wissel M. Bakalorz voor P. Schwegler Hannover 96
79' Wissel Hannover 96 Wissel J. Elez voor T. Asano Hannover 96
81' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor O. Sorg Hannover 96
86' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor D. Latza FSV Mainz 05
88' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor K. Wimmer Hannover 96
89' Penalty FSV Mainz 05 Penalty D. Brosinski FSV Mainz 05 1-1
94' Wissel Hannover 96 Wissel B. Wood voor H. Weydandt Hannover 96
97' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Ujah FSV Mainz 05
100' Tweede gele kaart Hannover 96 Tweede gele kaart voor O. Sorg Hannover 96
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Hannover 96
Opstellingen Mainz 05 - Hannover 96
De opstellingen van Mainz 05 en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hannover 96 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.