Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (2-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Mainz 05 het zondag 4 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Werder Bremen (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Guido Winkmann geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Mateta, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. FSV Mainz 05 vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Gbamin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Werder Bremen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Pizarro. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Werder Bremen kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guido Winkmann, waardoor Mainz 05 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mainz 05 - Werder Bremen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Mateta met assist van D. Brosinski FSV Mainz 05 1-0
51' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Gbamin met assist van D. Brosinski FSV Mainz 05 2-0
56' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor Y. Ōsako Werder Bremen
56' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor F. Kainz Werder Bremen
64' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor P. Bargfrede Werder Bremen
72' Wissel Werder Bremen Wissel M. Harnik voor P. Bargfrede Werder Bremen
74' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Ujah voor J. Mateta FSV Mainz 05
78' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt C. Pizarro met assist van J. Eggestein Werder Bremen 2-1
79' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Moisander Werder Bremen
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor R. Quaison FSV Mainz 05
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor D. Latza FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Werder Bremen
Opstellingen Mainz 05 - Werder Bremen
De opstellingen van Mainz 05 en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.