Nabeschouwing Nürnberg - Fortuna Düsseldorf (3-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Nürnberg het zaterdag 29 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Neurenberg.

Via de Nürnberg - Fortuna Düsseldorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Fortuna Düsseldorf (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Nürnberg en Fortuna Düsseldorf is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 3-0 overwinning voor Nürnberg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. H. Behrens maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Nürnberg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Nürnberg vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ishak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Nürnberg, waarmee F. Palacios zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Nürnberg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nürnberg - Fortuna Düsseldorf 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Fortuna Düsseldorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty Nürnberg Penalty H. Behrens Nürnberg 1-0
32' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor A. Morales Fortuna Düsseldorf
46' Wissel Nürnberg Wissel F. Palacios voor Matheus Pereira Nürnberg
58' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel D. Lovren voor T. Usami Fortuna Düsseldorf
64' Doelpunt Nürnberg Doelpunt M. Ishak Nürnberg 2-0
68' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor J. Zimmer Fortuna Düsseldorf
68' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel R. Hennings voor D. Lukebakio Fortuna Düsseldorf
78' Doelpunt Nürnberg Doelpunt F. Palacios met assist van E. Löwen Nürnberg 3-0
87' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor M. Ishak Nürnberg
90' Wissel Nürnberg Wissel P. Erras voor O. Petrak Nürnberg
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Fortuna Düsseldorf
Opstellingen Nürnberg - Fortuna Düsseldorf
De opstellingen van Nürnberg en Fortuna Düsseldorf zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fortuna Düsseldorf zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nürnberg - Fortuna Düsseldorf

Nürnberg en Fortuna Düsseldorf treffen elkaar in de 6e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nürnberg en Fortuna Düsseldorf in de Bundesliga vond plaats op 11 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nürnberg. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Nürnberg favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Fortuna Düsseldorf slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nürnberg 2
Winst Fortuna Düsseldorf 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nürnberg op een 14e positie staat, terwijl we Fortuna Düsseldorf terugvinden op de 13e plaats.