Nabeschouwing Nürnberg - Hoffenheim (1-3) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Nürnberg het zaterdag 20 oktober 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Neurenberg.

Via de Nürnberg - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Hoffenheim (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Nürnberg en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. H. Behrens maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Nürnberg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. TSG Hoffenheim kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Nelson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette R. Nelson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TSG Hoffenheim de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor TSG Hoffenheim vergroot nadat Á. Szalai de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hoffenheim.

LIVE Nürnberg - Hoffenheim 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Nürnberg Penalty H. Behrens Nürnberg 1-0
33' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
36' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor E. Valentini Nürnberg
38' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor V. Misidjan Nürnberg
41' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor M. Ishak Nürnberg
47' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor E. Löwen Nürnberg
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Á. Szalai voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
50' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt R. Nelson met assist van P. Kadeřábek TSG Hoffenheim 1-1
57' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt R. Nelson met assist van K. Demirbay TSG Hoffenheim 1-2
63' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Vogt TSG Hoffenheim
66' Wissel Nürnberg Wissel S. Kerk voor F. Palacios Nürnberg
67' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Á. Szalai met assist van P. Kadeřábek TSG Hoffenheim 1-3
68' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Akpoguma voor K. Nuhu TSG Hoffenheim
69' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor L. Mühl Nürnberg
70' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Hoogma voor R. Nelson TSG Hoffenheim
86' Wissel Nürnberg Wissel Y. Kubo voor V. Misidjan Nürnberg
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Hoffenheim
Opstellingen Nürnberg - Hoffenheim
De opstellingen van Nürnberg en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.