Nabeschouwing Nürnberg - Wolfsburg (0-2) || Bundesliga 2018/2019

Vrijdag 14 december 2018 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Nürnberg het vrijdag 14 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Neurenberg.

Via de Nürnberg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Wolfsburg (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Nürnberg en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door D. Ginczek, waarmee VfL Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist VfL Wolfsburg opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het J. Brekalo die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor VfL Wolfsburg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wolfsburg.

LIVE Nürnberg - Wolfsburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor A. Zreľák Nürnberg
58' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt D. Ginczek met assist van M. Arnold VfL Wolfsburg 0-1
67' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor O. Petrak Nürnberg
71' Wissel Nürnberg Wissel M. Ishak voor Matheus Pereira Nürnberg
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Brekalo voor Y. Mallı VfL Wolfsburg
83' Wissel Nürnberg Wissel S. Kerk voor S. Rhein Nürnberg
85' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor F. Uduokhai VfL Wolfsburg
87' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Steffen voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
88' Wissel Nürnberg Wissel P. Erras voor F. Palacios Nürnberg
93' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt J. Brekalo met assist van Y. Gerhardt VfL Wolfsburg 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Wolfsburg
Opstellingen Nürnberg - Wolfsburg
De opstellingen van Nürnberg en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nürnberg - Wolfsburg

Nürnberg en Wolfsburg treffen elkaar in de 15e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nürnberg en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 12 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Nürnberg favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Wolfsburg slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nürnberg 6
Winst Wolfsburg 5
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nürnberg op een 15e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 9e plaats.