Nabeschouwing Stuttgart - Wolfsburg (3-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Stuttgart het zaterdag 11 mei 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Wolfsburg (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 3-0 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door G. Castro, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. VfB Stuttgart vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Donis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van VfB Stuttgart, waarmee D. Didavi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Stuttgart dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Stuttgart - Wolfsburg
Goals
3
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
84
83
Gevaarlijke aanvallen
35
29
Passes
318
468
Overtredingen
14
10
Buitenspel
3
3
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Stuttgart - Wolfsburg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor A. Esswein VfB Stuttgart
24' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
46' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt G. Castro met assist van A. Donis VfB Stuttgart 1-0
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Mallı voor F. Klaus VfL Wolfsburg
53' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Didavi voor A. Esswein VfB Stuttgart
55' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt A. Donis met assist van D. Didavi VfB Stuttgart 2-0
59' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor Y. Gerhardt VfL Wolfsburg
65' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Tisserand VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Brekalo voor William VfL Wolfsburg
76' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Aogo voor C. Akolo VfB Stuttgart
79' Wissel VfB Stuttgart Wissel H. Badstuber voor A. Donis VfB Stuttgart
83' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt D. Didavi met assist van C. Gentner VfB Stuttgart 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Wolfsburg
Opstellingen Stuttgart - Wolfsburg
De opstellingen van Stuttgart en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Wolfsburg
# Speler Pos.
36 Phillip Menzel K
17 Felix Uduokhai V
24 Sebastian Jung V
7 Josip Brekalo M
10 Yunus Mallı M
37 Elvis Rexhbecaj M
33 Daniel Ginczek A
Voorbeschouwing Stuttgart - Wolfsburg

Stuttgart en Wolfsburg treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stuttgart en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 18 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Wolfsburg favoriet. 13 keer wist de ploeg van Stuttgart te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Stuttgart. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stuttgart 8
Winst Wolfsburg 13
Gelijkspel 4
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stuttgart op een 16e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Stuttgart - Wolfsburg Opstelling Stuttgart Opstelling Wolfsburg Live Stuttgart - Wolfsburg Live Stuttgart - Wolfsburg kijken Stuttgart - Wolfsburg kijken Live Stuttgart - Wolfsburg stream Stuttgart - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Stuttgart - Wolfsburg Uitslag Stuttgart - Wolfsburg Statistieken Stuttgart - Wolfsburg Bundesliga 2018/2019 Stuttgart - Wolfsburg wedden Stuttgart - Wolfsburg gokken Stuttgart - Wolfsburg Unibet