Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia Dortmund (2-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het zaterdag 4 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia Dortmund (2-2)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Werder Bremen en Borussia Dortmund geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Pulisic, waarmee Borussia Dortmund met 0-1 de leiding nam. Borussia Dortmund vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paco Alcácer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Werder Bremen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Möhwald.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Pizarro de 2-2 maakte voor Werder Bremen. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Werder Bremen - Borussia Dortmund 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt C. Pulisic met assist van T. Delaney Borussia Dortmund 0-1
33' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Klaassen Werder Bremen
39' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Friedl Werder Bremen
41' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt Paco Alcácer Borussia Dortmund 0-2
60' Wissel Werder Bremen Wissel K. Möhwald voor N. Şahin Werder Bremen
60' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor Y. Ōsako Werder Bremen
70' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt K. Möhwald met assist van M. Rashica Werder Bremen 1-2
75' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt C. Pizarro met assist van L. Augustinsson Werder Bremen 2-2
80' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor J. Weigl Borussia Dortmund
82' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Bruun Larsen voor M. Götze Borussia Dortmund
83' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Dahoud voor T. Delaney Borussia Dortmund
90' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Philipp voor A. Diallo Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Borussia Dortmund
Opstellingen Werder Bremen - Borussia Dortmund
De opstellingen van Werder Bremen en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.