Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (1-3) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het zaterdag 10 november 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Sören Storks geëindigd in een 1-3 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Pléa, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Pléa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Borussia Mönchengladbach, waarmee A. Pléa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed N. Şahin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Werder Bremen werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Werder Bremen echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Borussia M'gladbach.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Borussia M'gladbach
Goals
1
3
Balbezit
53%
47%
Schoten totaal
20
16
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
130
108
Gevaarlijke aanvallen
68
34
Passes
581
501
Overtredingen
8
3
Buitenspel
3
7
Corners
9
5
Wissels
3
3
LIVE Werder Bremen - Borussia M'gladbach 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa Borussia Mönchengladbach 0-1
46' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor P. Bargfrede Werder Bremen
48' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa met assist van T. Hazard Borussia Mönchengladbach 0-2
52' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa met assist van O. Wendt Borussia Mönchengladbach 0-3
59' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt N. Şahin met assist van L. Augustinsson Werder Bremen 1-3
68' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel D. Zakaria voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Johnson voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
75' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor N. Şahin Werder Bremen
86' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel I. Traoré voor A. Pléa Borussia Mönchengladbach
86' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rashica voor M. Harnik Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Borussia M'gladbach
Opstellingen Werder Bremen - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Werder Bremen en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach
Wissels Werder Bremen
# Speler Pos.
40 Luca Plogmann K
32 Marco Friedl V
15 Sebastian Langkamp V
8 Yūya Ōsako A
24 Johannes Eggestein A
4 Claudio Miguel Pizarro Bossio A
11 Milot Rashica A
Formatie 4-3-3
Coach
Basiselftal Borussia M'gladbach
# Speler Pos.
1 Yann Sommer K
3 Michael Lang V
28 Matthias Ginter V
30 Nico Elvedi V
17 Oscar Wendt V
32 Florian Neuhaus M
5 Tobias Strobl M
23 Jonas Hofmann M
10 Thorgan Hazard M
13 Lars Stindl A
14 Alassane Pléa A
Voorbeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach

Werder Bremen en Borussia M'gladbach treffen elkaar in de 11e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sören Storks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Borussia M'gladbach in de Bundesliga vond plaats op 2 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Borussia M'gladbach favoriet. 11 keer wist de ploeg van Werder Bremen te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Werder Bremen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Werder Bremen 6
Winst Borussia M'gladbach 11
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 6e positie staat, terwijl we Borussia M'gladbach terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Werder Bremen - Borussia M'gladbach Opstelling Werder Bremen Opstelling Borussia M'gladbach Live Werder Bremen - Borussia M'gladbach Live Werder Bremen - Borussia M'gladbach kijken Werder Bremen - Borussia M'gladbach kijken Live Werder Bremen - Borussia M'gladbach stream Werder Bremen - Borussia M'gladbach Fox Sports Nabeschouwing Werder Bremen - Borussia M'gladbach Uitslag Werder Bremen - Borussia M'gladbach Statistieken Werder Bremen - Borussia M'gladbach Bundesliga 2018/2019 Werder Bremen - Borussia M'gladbach wedden Werder Bremen - Borussia M'gladbach gokken Werder Bremen - Borussia M'gladbach Unibet