Nabeschouwing Werder Bremen - Nürnberg (1-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het zondag 16 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Nürnberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Nürnberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Nürnberg (1-1)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Werder Bremen en Nürnberg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Eggestein, waarmee Werder Bremen met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Nürnberg het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk V. Misidjan die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Nürnberg
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
97
77
Gevaarlijke aanvallen
36
31
Passes
532
401
Overtredingen
17
6
Buitenspel
0
2
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Werder Bremen - Nürnberg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Nürnberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Klaassen Werder Bremen
26' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Eggestein met assist van D. Klaassen Werder Bremen 1-0
61' Wissel Nürnberg Wissel E. Löwen voor A. Fuchs Nürnberg
61' Wissel Nürnberg Wissel V. Misidjan voor Matheus Pereira Nürnberg
65' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor P. Bargfrede Werder Bremen
67' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rashica voor M. Harnik Werder Bremen
71' Wissel Werder Bremen Wissel N. Şahin voor P. Bargfrede Werder Bremen
82' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor O. Petrak Nürnberg
88' Wissel Werder Bremen Wissel M. Friedl voor Y. Ōsako Werder Bremen
92' Doelpunt Nürnberg Doelpunt V. Misidjan Nürnberg 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Nürnberg
Opstellingen Werder Bremen - Nürnberg
De opstellingen van Werder Bremen en Nürnberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Nürnberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Florian Kohfeldt
Wissels Werder Bremen
# Speler Pos.
40 Luca Plogmann K
32 Marco Friedl V
17 Nuri Şahin M
7 Florian Kainz M
11 Milot Rashica A
4 Claudio Miguel Pizarro Bossio A
24 Johannes Eggestein A
Formatie 4-3-3
Coach Michael Köllner
Wissels Nürnberg
# Speler Pos.
26 Christian Mathenia K
8 Robert Bauer V
29 Patrick Erras M
17 Eduard Löwen M
19 Törles Knöll A
21 Federico Palacios Martinez A
24 Virgil Misidjan A
Voorbeschouwing Werder Bremen - Nürnberg

Werder Bremen en Nürnberg treffen elkaar in de 3e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Schlager en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Nürnberg in de Bundesliga vond plaats op 8 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Nürnberg slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Werder Bremen 8
Winst Nürnberg 4
Gelijkspel 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 7e positie staat, terwijl we Nürnberg terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Werder Bremen - Nürnberg Opstelling Werder Bremen Opstelling Nürnberg Live Werder Bremen - Nürnberg Live Werder Bremen - Nürnberg kijken Werder Bremen - Nürnberg kijken Live Werder Bremen - Nürnberg stream Werder Bremen - Nürnberg Fox Sports Nabeschouwing Werder Bremen - Nürnberg Uitslag Werder Bremen - Nürnberg Statistieken Werder Bremen - Nürnberg Bundesliga 2018/2019 Werder Bremen - Nürnberg wedden Werder Bremen - Nürnberg gokken Werder Bremen - Nürnberg Unibet