Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg (1-2) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 16 mei 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Augsburg het zaterdag 16 mei 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door R. Steffen, waarmee VfL Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. FC Augsburg kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Jedvaj, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette D. Ginczek zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VfL Wolfsburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Zwayer, waardoor Wolfsburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Augsburg - Wolfsburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Suchy FC Augsburg
43' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen met assist van P. Otavio VfL Wolfsburg 0-1
53' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor P. Otavio VfL Wolfsburg
54' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt T. Jedvaj FC Augsburg 1-1
61' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
65' Wissel FC Augsburg Wissel F. Uduokhai voor M. Suchy FC Augsburg
73' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Klaus voor Joao Victor VfL Wolfsburg
79' Wissel FC Augsburg Wissel Iago voor R. Vargas FC Augsburg
87' Wissel FC Augsburg Wissel N. Sarenren-Bazee voor M. Richter FC Augsburg
87' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor E. Lowen FC Augsburg
87' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Roussillon voor P. Otavio VfL Wolfsburg
91' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt D. Ginczek met assist van K. Mbabu VfL Wolfsburg 1-2
93' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor F. Klaus VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Wolfsburg
Opstellingen Augsburg - Wolfsburg
De opstellingen van Augsburg en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.