Nabeschouwing Bayern München - Köln (4-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayern München het zaterdag 21 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Köln (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Köln is onder leiding van scheidsrechter Patrick Ittrich geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Lewandowski. FC Bayern München vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut moest FC Köln verder met een man minder nadat K. Ehizibue een rode kaart had gekregen.

Coutinho zette FC Bayern München even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Patrick Ittrich toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van I. Perisic.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Köln 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-0
31' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Boateng FC Bayern München
48' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Kimmich FC Bayern München 2-0
59' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor J. Boateng FC Bayern München
59' Rode kaart FC Köln Rode kaart voor K. Ehizibue FC Köln
62' Penalty FC Bayern München Penalty Coutinho FC Bayern München 3-0
64' Wissel FC Köln Wissel J. Mere voor F. Kainz FC Köln
67' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Hernandez FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel T. Muller voor R. Lewandowski FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel M. Cuisance voor J. Kimmich FC Bayern München
72' Wissel FC Köln Wissel S. Terodde voor J. Cordoba FC Köln
73' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt I. Perisic met assist van Coutinho FC Bayern München 4-0
74' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Martinez FC Bayern München
79' Wissel FC Köln Wissel M. Bader voor M. Hoger FC Köln
83' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Cuisance FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Köln
Opstellingen Bayern München - Köln
De opstellingen van Bayern München en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - Köln

Bayern München en Köln treffen elkaar in de 5e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Köln in de Bundesliga vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Köln slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 10
Winst Köln 2
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 5e positie staat, terwijl we Köln terugvinden op de 15e plaats.