Nabeschouwing Bayern München - Wolfsburg (2-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayern München het zaterdag 21 december 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Wolfsburg (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door J. Zirkzee, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Bayern München opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het S. Gnabry die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Bayern München.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Wolfsburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Wissel FC Bayern München Wissel J. Boateng voor J. Martinez FC Bayern München
47' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
57' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Gerhardt voor X. Schlager VfL Wolfsburg
66' Wissel VfL Wolfsburg Wissel P. Otavio voor R. Steffen VfL Wolfsburg
67' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor P. Otavio VfL Wolfsburg
71' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
76' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Muller FC Bayern München
77' Wissel VfL Wolfsburg Wissel W. Weghorst voor F. Klaus VfL Wolfsburg
83' Wissel FC Bayern München Wissel J. Zirkzee voor Coutinho FC Bayern München
85' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Zirkzee met assist van T. Muller FC Bayern München 1-0
89' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 2-0
91' Wissel FC Bayern München Wissel L. Dajaku voor S. Gnabry FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Wolfsburg
Opstellingen Bayern München - Wolfsburg
De opstellingen van Bayern München en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - Wolfsburg

Bayern München en Wolfsburg treffen elkaar in de 17e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 9 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl Wolfsburg slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 21
Winst Wolfsburg 3
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 3e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 9e plaats.