Nabeschouwing Borussia Dortmund - Mainz 05 (0-2) || Bundesliga 2019/2020

Woensdag 17 juni 2020 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Borussia Dortmund het woensdag 17 juni 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in SIGNAL IDUNA PARK in Dortmund.

Via de Borussia Dortmund - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Mainz 05 (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Borussia Dortmund en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Burkardt, waarmee FSV Mainz 05 met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 49e minuut voor dat FSV Mainz 05 via J. Mateta op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Mainz 05.

LIVE Borussia Dortmund - Mainz 05 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor L. Piszczek Borussia Dortmund
30' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Caricol FSV Mainz 05
33' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Burkardt met assist van B. Baku FSV Mainz 05 0-1
37' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Hummels Borussia Dortmund
49' Penalty FSV Mainz 05 Penalty J. Mateta FSV Mainz 05 0-2
54' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor E. Can Borussia Dortmund
54' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Schmelzer voor L. Piszczek Borussia Dortmund
67' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Oztunali voor J. Burkardt FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Szalai voor J. Mateta FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Barreiro voor P. Kunde Malong FSV Mainz 05
77' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Morey voor J. Sancho Borussia Dortmund
79' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor R. Guerreiro Borussia Dortmund
79' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor D. Latza FSV Mainz 05
81' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor A. Hakimi Borussia Dortmund
82' Wissel Borussia Dortmund Wissel N. Schulz voor R. Guerreiro Borussia Dortmund
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel D. Brosinski voor A. Caricol FSV Mainz 05
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Ji Dong-Won voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
87' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Szalai FSV Mainz 05
90' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor A. Witsel Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund - Mainz 05
Opstellingen Borussia Dortmund - Mainz 05
De opstellingen van Borussia Dortmund en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia Dortmund gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.