Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Freiburg (4-2) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Borussia M'gladbach het zondag 1 december 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Freiburg (4-2)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 4-2 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Borussia Mönchengladbach kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Thuram. SC Freiburg kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Schmid, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette B. Embolo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam.

Borussia Mönchengladbach kreeg een penalty toegewezen in de 49e minuut, die werd genomen door B. Embolo. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Na 51 minuten werd de voorsprong voor Borussia Mönchengladbach vergroot nadat P. Herrmann de 3-1 wist te scoren. SC Freiburg verkleinde in de 58e minuut de achterstand doordat L. Holer de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 71e minuut was het Borussia Mönchengladbach dat via B. Embolo de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Freiburg 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram Borussia Mönchengladbach 1-0
6' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Schmid SC Freiburg 1-1
30' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor D. Heintz SC Freiburg
36' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
40' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor L. Benes Borussia Mönchengladbach
46' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt B. Embolo met assist van P. Herrmann Borussia Mönchengladbach 2-1
49' Penalty gemist Borussia Mönchengladbach Penalty gemist B. Embolo Borussia Mönchengladbach
51' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt P. Herrmann met assist van B. Embolo Borussia Mönchengladbach 3-1
56' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor N. Schlotterbeck SC Freiburg
57' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor T. Jantschke Borussia Mönchengladbach
58' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Holer met assist van C. Gunter SC Freiburg 3-2
65' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel C. Kramer voor L. Benes Borussia Mönchengladbach
71' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt B. Embolo met assist van F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach 4-2
72' Wissel SC Freiburg Wissel Kwon Chang-Hoon voor M. Gulde SC Freiburg
84' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor R. Koch SC Freiburg
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Plea voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
89' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
91' Wissel SC Freiburg Wissel M. Frantz voor J. Schmid SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Freiburg
Opstellingen Borussia M'gladbach - Freiburg
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.