Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Werder Bremen (2-2) || Bundesliga

Zondag 6 oktober 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga neemt Eintracht Frankfurt het zondag 6 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Commerzbank Arena in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Werder Bremen (2-2)

In de Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door D. Klaassen, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. Eintracht Frankfurt kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Rode, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette A. Silva zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Eintracht Frankfurt de leiding in de wedstrijd nam.

M. Rashica zette Werder Bremen even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Guido Winkmann toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Eintracht Frankfurt - Werder Bremen
Goals
2
2
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
24
9
Schoten op doel
8
6
Aanvallen
74
55
Gevaarlijke aanvallen
45
32
Passes
474
311
Overtredingen
26
11
Buitenspel
3
2
Corners
10
1
Wissels
1
3
LIVE Eintracht Frankfurt - Werder Bremen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt D. Klaassen Werder Bremen 0-1
40' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
43' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Rashica Werder Bremen
55' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt S. Rode Eintracht Frankfurt 1-1
72' Wissel Werder Bremen Wissel B. Goller voor J. Sargent Werder Bremen
84' Wissel Werder Bremen Wissel P. Bargfrede voor L. Bittencourt Werder Bremen
84' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Gacinovic voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
88' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt A. Silva Eintracht Frankfurt 2-1
91' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hasebe Eintracht Frankfurt
91' Penalty Werder Bremen Penalty M. Rashica Werder Bremen 2-2
93' Wissel Werder Bremen Wissel M. Lang voor D. Klaassen Werder Bremen
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Werder Bremen
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Adolf Hütter
Formatie 4-3-3
Coach Florian Kohfeldt
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Werder Bremen

Eintracht Frankfurt en Werder Bremen treffen elkaar in de 7e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guido Winkmann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eintracht Frankfurt en Werder Bremen elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Eintracht Frankfurt 0
Winst Werder Bremen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eintracht Frankfurt op een 9e positie staat, terwijl we Werder Bremen terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Eintracht Frankfurt - Werder Bremen Opstelling Eintracht Frankfurt Opstelling Werder Bremen Live Eintracht Frankfurt - Werder Bremen Live Eintracht Frankfurt - Werder Bremen kijken Eintracht Frankfurt - Werder Bremen kijken Live Eintracht Frankfurt - Werder Bremen stream Eintracht Frankfurt - Werder Bremen Fox Sports Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Werder Bremen Uitslag Eintracht Frankfurt - Werder Bremen Statistieken Eintracht Frankfurt - Werder Bremen Bundesliga 2019/2020 Eintracht Frankfurt - Werder Bremen wedden Eintracht Frankfurt - Werder Bremen gokken Eintracht Frankfurt - Werder Bremen Unibet