Nabeschouwing Freiburg - Augsburg (1-1) || Bundesliga

Zaterdag 21 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Freiburg het zaterdag 21 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Schwarzwald-Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Augsburg (1-1)

In de Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Freiburg en Augsburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Holer, waarmee Freiburg met 1-0 de leiding nam. Augsburg kwam na 39 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Niederlechner, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Freiburg - Augsburg
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
107
80
Gevaarlijke aanvallen
60
39
Passes
458
294
Overtredingen
13
13
Buitenspel
1
3
Corners
7
4
Wissels
2
3
LIVE Freiburg - Augsburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Freiburg Gele kaart voor M. Frantz Freiburg
23' Doelpunt Freiburg Doelpunt L. Holer Freiburg 1-0
35' Wissel Freiburg Wissel V. Grifo voor M. Frantz Freiburg
39' Doelpunt Augsburg Doelpunt F. Niederlechner met assist van J. Moravek Augsburg 1-1
46' Wissel Augsburg Wissel R. Oxford voor J. Moravek Augsburg
70' Wissel Augsburg Wissel M. Richter voor A. Hahn Augsburg
75' Wissel Freiburg Wissel G. Waldschmidt voor L. Holer Freiburg
80' Wissel Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor F. Niederlechner Augsburg
93' Gele kaart Augsburg Gele kaart voor A. Finnbogason Augsburg
Opstellingen Freiburg - Augsburg
De opstellingen van Freiburg en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Christian Streich
Formatie 4-4-2
Coach Martin Schmidt
Voorbeschouwing Freiburg - Augsburg

Freiburg en Augsburg treffen elkaar in de 5e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Freiburg en Augsburg elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Freiburg 0
Winst Augsburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 4e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Freiburg - Augsburg Opstelling Freiburg Opstelling Augsburg Live Freiburg - Augsburg Live Freiburg - Augsburg kijken Freiburg - Augsburg kijken Live Freiburg - Augsburg stream Freiburg - Augsburg Fox Sports Nabeschouwing Freiburg - Augsburg Uitslag Freiburg - Augsburg Statistieken Freiburg - Augsburg Bundesliga 2019/2020 Freiburg - Augsburg wedden Freiburg - Augsburg gokken Freiburg - Augsburg Unibet