Nabeschouwing Hertha BSC - Bayer Leverkusen (2-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Hertha BSC het zaterdag 20 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Bayer Leverkusen (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Cunha, waarmee Hertha BSC met 1-0 de leiding nam. Hertha BSC vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Lukebakio op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hertha BSC.

LIVE Hertha BSC - Bayer Leverkusen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Cunha met assist van D. Lukebakio Hertha BSC 1-0
45' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Lukebakio Hertha BSC
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Demirbay voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
51' Wissel Hertha BSC Wissel L. Klunter voor P. Pekarik Hertha BSC
52' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Tapsoba Bayer 04 Leverkusen
54' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt D. Lukebakio met assist van K. Piatek Hertha BSC 2-0
57' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor E. Tapsoba Bayer 04 Leverkusen
69' Wissel Hertha BSC Wissel A. Esswein voor D. Lukebakio Hertha BSC
70' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Grujic Hertha BSC
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel F. Wirtz voor L. Bailey Bayer 04 Leverkusen
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
80' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Dragovic Bayer 04 Leverkusen
83' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
86' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor L. Klunter Hertha BSC
89' Wissel Hertha BSC Wissel V. Ibisevic voor K. Piatek Hertha BSC
92' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor N. Stark Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Bayer Leverkusen
Opstellingen Hertha BSC - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Hertha BSC en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hertha BSC - Bayer Leverkusen

Hertha BSC en Bayer Leverkusen treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Bayer Leverkusen in de Bundesliga vond plaats op 18 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen favoriet. 13 keer wist de ploeg van Hertha BSC te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Hertha BSC. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 8
Winst Bayer Leverkusen 13
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 11e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen terugvinden op de 4e plaats.