Nabeschouwing Hertha BSC - Mainz 05 (1-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Hertha BSC het zaterdag 8 februari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Mainz 05 (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 1-3 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door R. Quaison, waarmee FSV Mainz 05 met 0-1 de leiding nam. FSV Mainz 05 vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Quaison op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Hertha BSC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Boyata.

In de 89e minuut moest Hertha BSC verder met een man minder, nadat M. Wolf een tweede gele kaart kreeg. In de 94e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van FSV Mainz 05 speler R. Quaison.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Mainz 05.

LIVE Hertha BSC - Mainz 05 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt R. Quaison met assist van L. Oztunali FSV Mainz 05 0-1
36' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Ascacibar Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel D. Lukebakio voor N. Stark Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel J. Dilrosun voor M. Grujic Hertha BSC
66' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Caricol voor D. Brosinski FSV Mainz 05
69' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor D. Latza FSV Mainz 05
70' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Wolf Hertha BSC
72' Wissel Hertha BSC Wissel V. Ibisevic voor P. Kopke Hertha BSC
76' Wissel FSV Mainz 05 Wissel P. Kunde Malong voor D. Latza FSV Mainz 05
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor A. Szalai FSV Mainz 05
82' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt R. Quaison met assist van K. Onisiwo FSV Mainz 05 0-2
84' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt D. Boyata met assist van D. Lukebakio Hertha BSC 1-2
89' Tweede gele kaart Hertha BSC Tweede gele kaart voor M. Wolf Hertha BSC
92' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Boyata Hertha BSC
94' Penalty FSV Mainz 05 Penalty R. Quaison FSV Mainz 05 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Mainz 05
Opstellingen Hertha BSC - Mainz 05
De opstellingen van Hertha BSC en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Hertha BSC - Mainz 05

Hertha BSC en Mainz 05 treffen elkaar in de 21e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Petersen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Mainz 05 in de Bundesliga vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mainz 05. Op basis van de afgelopen 21 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hertha BSC als Mainz 05 wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 7
Winst Mainz 05 7
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 13e positie staat, terwijl we Mainz 05 terugvinden op de 15e plaats.