Nabeschouwing Hertha BSC - Union Berlin (4-0) || Bundesliga 2019/2020

Vrijdag 22 mei 2020 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Hertha BSC het vrijdag 22 mei 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Union Berlin (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 4-0 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door V. Ibisevic, waarmee Hertha BSC met 1-0 de leiding nam. Hertha BSC vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Lukebakio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Hertha BSC, waarmee M. Cunha zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Hertha BSC in de 77e minuut, nadat D. Boyata de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Hertha BSC.

LIVE Hertha BSC - Union Berlin 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor M. Parensen FC Union Berlin
43' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Lukebakio Hertha BSC
51' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Ibisevic met assist van M. Plattenhardt Hertha BSC 1-0
52' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt D. Lukebakio met assist van V. Ibisevic Hertha BSC 2-0
57' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Ujah voor M. Ingvartsen FC Union Berlin
61' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Cunha met assist van V. Ibisevic Hertha BSC 3-0
63' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Ryerson voor K. Reichel FC Union Berlin
63' Wissel FC Union Berlin Wissel Y. Malli voor M. Bulter FC Union Berlin
66' Wissel Hertha BSC Wissel M. Mittelstadt voor M. Cunha Hertha BSC
67' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Grujic Hertha BSC
72' Wissel FC Union Berlin Wissel F. Kroos voor R. Andrich FC Union Berlin
72' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Polter voor S. Andersson FC Union Berlin
75' Wissel Hertha BSC Wissel K. Piatek voor V. Ibisevic Hertha BSC
76' Wissel Hertha BSC Wissel J. Dilrosun voor D. Lukebakio Hertha BSC
77' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt D. Boyata met assist van M. Plattenhardt Hertha BSC 4-0
80' Wissel Hertha BSC Wissel A. Maier voor V. Darida Hertha BSC
81' Wissel Hertha BSC Wissel L. Samardzic voor P. Skjelbred Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Union Berlin
Opstellingen Hertha BSC - Union Berlin
De opstellingen van Hertha BSC en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.