Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (0-3) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Hoffenheim het zondag 15 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Guido Winkmann geëindigd in een 0-3 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Gunter, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Haberer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van SC Freiburg, waarmee N. Petersen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guido Winkmann, waardoor Freiburg dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hoffenheim - Freiburg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
11' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt C. Gunter met assist van D. Heintz SC Freiburg 0-1
38' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Haberer met assist van M. Frantz SC Freiburg 0-2
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel L. Rupp voor E. Bicakcic TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Locadia voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
51' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor R. Koch SC Freiburg
59' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen met assist van C. Gunter SC Freiburg 0-3
68' Wissel SC Freiburg Wissel A. Abrashi voor M. Frantz SC Freiburg
70' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Skov voor K. Stafylidis TSG Hoffenheim
77' Wissel SC Freiburg Wissel G. Waldschmidt voor J. Haberer SC Freiburg
89' Wissel SC Freiburg Wissel L. Kubler voor J. Schmid SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Freiburg
Opstellingen Hoffenheim - Freiburg
De opstellingen van Hoffenheim en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Alfred Schreuder
Formatie 3-4-1-2
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Hoffenheim - Freiburg

Hoffenheim en Freiburg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guido Winkmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hoffenheim en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 26 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hoffenheim. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Hoffenheim favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Freiburg slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hoffenheim 5
Winst Freiburg 4
Gelijkspel 9
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hoffenheim op een 10e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 7e plaats.