Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (0-3) || Bundesliga

Zondag 15 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Hoffenheim het zondag 15 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Guido Winkmann geëindigd in een 0-3 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Gunter, waarmee Freiburg met 0-1 de leiding nam. Freiburg vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Haberer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Freiburg, waarmee N. Petersen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guido Winkmann, waardoor Freiburg dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hoffenheim - Freiburg
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
24
14
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
118
88
Gevaarlijke aanvallen
59
29
Passes
568
273
Overtredingen
11
6
Buitenspel
0
2
Corners
12
4
Wissels
3
3
LIVE Hoffenheim - Freiburg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Freiburg Gele kaart voor N. Hofler Freiburg
11' Doelpunt Freiburg Doelpunt C. Gunter met assist van D. Heintz Freiburg 0-1
38' Doelpunt Freiburg Doelpunt J. Haberer met assist van M. Frantz Freiburg 0-2
46' Wissel Hoffenheim Wissel L. Rupp voor E. Bicakcic Hoffenheim
46' Wissel Hoffenheim Wissel J. Locadia voor F. Grillitsch Hoffenheim
51' Gele kaart Freiburg Gele kaart voor R. Koch Freiburg
59' Doelpunt Freiburg Doelpunt N. Petersen met assist van C. Gunter Freiburg 0-3
68' Wissel Freiburg Wissel A. Abrashi voor M. Frantz Freiburg
70' Wissel Hoffenheim Wissel R. Skov voor K. Stafylidis Hoffenheim
77' Wissel Freiburg Wissel G. Waldschmidt voor J. Haberer Freiburg
89' Wissel Freiburg Wissel L. Kubler voor J. Schmid Freiburg
Opstellingen Hoffenheim - Freiburg
De opstellingen van Hoffenheim en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Alfred Schreuder
Formatie 3-4-1-2
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Hoffenheim - Freiburg

Hoffenheim en Freiburg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guido Winkmann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hoffenheim en Freiburg elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Hoffenheim 0
Winst Freiburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hoffenheim op een 10e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Hoffenheim - Freiburg Opstelling Hoffenheim Opstelling Freiburg Live Hoffenheim - Freiburg Live Hoffenheim - Freiburg kijken Hoffenheim - Freiburg kijken Live Hoffenheim - Freiburg stream Hoffenheim - Freiburg Fox Sports Nabeschouwing Hoffenheim - Freiburg Uitslag Hoffenheim - Freiburg Statistieken Hoffenheim - Freiburg Bundesliga 2019/2020 Hoffenheim - Freiburg wedden Hoffenheim - Freiburg gokken Hoffenheim - Freiburg Unibet