Nabeschouwing Hoffenheim - Mainz 05 (1-5) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Hoffenheim het zondag 24 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Mainz 05 (1-5)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 1-5 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door L. Oztunali, waarmee FSV Mainz 05 met 0-1 de leiding nam. In de 47e minuut moest B. Baku van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bastian Dankert een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FSV Mainz 05 verder met een speler minder. Een eigen doelpunt van P. Kaderabek zorgde ervoor dat FSV Mainz 05 in de 52e minuut op 0-2 kwam te staan.

In de 62e minuut volgde een derde treffer van FSV Mainz 05, waarmee P. Kunde Malong zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 83 minuten deed A. Kramaric iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van TSG Hoffenheim werd verkleind tot 1-3. In de 90e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Boetius die namens FSV Mainz 05 het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 93e minuut was het FSV Mainz 05 dat via P. Kunde Malong de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bastian Dankert bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Mainz 05.

LIVE Hoffenheim - Mainz 05 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
28' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
33' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt L. Oztunali met assist van K. Onisiwo FSV Mainz 05 0-1
47' Rode kaart FSV Mainz 05 Rode kaart voor B. Baku FSV Mainz 05
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. Kramaric voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
52' Eigen doelpunt FSV Mainz 05 Eigen doelpunt P. Kaderabek FSV Mainz 05 0-2
55' Wissel TSG Hoffenheim Wissel C. Baumgartner voor B. Hubner TSG Hoffenheim
62' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt P. Kunde Malong met assist van J. Boetius FSV Mainz 05 0-3
71' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor P. Kunde Malong FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel T. Awoniyi voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
77' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Stafylidis voor S. Posch TSG Hoffenheim
81' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. St. Juste FSV Mainz 05
83' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramaric TSG Hoffenheim 1-3
87' Wissel FSV Mainz 05 Wissel D. Latza voor R. Quaison FSV Mainz 05
90' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Boetius FSV Mainz 05 1-4
91' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Hack voor J. St. Juste FSV Mainz 05
93' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt P. Kunde Malong met assist van D. Latza FSV Mainz 05 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Mainz 05
Opstellingen Hoffenheim - Mainz 05
De opstellingen van Hoffenheim en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Voorbeschouwing Hoffenheim - Mainz 05

Hoffenheim en Mainz 05 treffen elkaar in de 12e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hoffenheim en Mainz 05 in de Bundesliga vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mainz 05. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Mainz 05 favoriet. 8 keer wist de ploeg van Hoffenheim te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Hoffenheim. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hoffenheim 6
Winst Mainz 05 8
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hoffenheim op een 8e positie staat, terwijl we Mainz 05 terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.