Nabeschouwing Köln - Augsburg (1-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Köln het zaterdag 30 november 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Augsburg (1-1)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Köln en Augsburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 9e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Hahn van FC Augsburg via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut kreeg R. Czichos van FC Köln voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Köln de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd in de 43e minuut gemaakt door F. Niederlechner waardoor FC Augsburg met 0-1 aan de leiding kwam.

In de 44e minuut moest FC Augsburg verder met een man minder, nadat A. Hahn een tweede gele kaart kreeg. Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde J. Cordoba de gelijkmaker voor FC Köln in de 44e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Köln - Augsburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor R. Czichos FC Köln
9' Penalty gemist FC Augsburg Penalty gemist A. Hahn FC Augsburg
17' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor B. Verstraete FC Köln
20' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Hoger FC Köln
23' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor A. Hahn FC Augsburg
27' Wissel FC Augsburg Wissel S. Lichtsteiner voor R. Framberger FC Augsburg
39' Tweede gele kaart FC Köln Tweede gele kaart voor R. Czichos FC Köln
43' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt F. Niederlechner met assist van P. Max FC Augsburg 0-1
44' Tweede gele kaart FC Augsburg Tweede gele kaart voor A. Hahn FC Augsburg
46' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor P. Max FC Augsburg
49' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor D. Drexler FC Köln
46' Wissel FC Köln Wissel F. Kainz voor B. Verstraete FC Köln
46' Wissel FC Köln Wissel K. Ehizibue voor M. Hoger FC Köln
57' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor S. Cordova FC Augsburg
62' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Hector FC Köln
64' Wissel FC Köln Wissel J. Cordoba voor A. Modeste FC Köln
84' Wissel FC Augsburg Wissel F. Jensen voor R. Vargas FC Augsburg
86' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Cordoba met assist van J. Hector FC Köln 1-1
87' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Cordoba FC Köln
93' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor S. Bornauw FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Augsburg
Opstellingen Köln - Augsburg
De opstellingen van Köln en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Augsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Köln - Augsburg

Köln en Augsburg treffen elkaar in de 13e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Köln en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 27 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Augsburg favoriet. 5 keer wist de ploeg van Köln te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Köln. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Köln 1
Winst Augsburg 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 17e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 12e plaats.