Nabeschouwing Köln - Eintracht Frankfurt (1-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Köln het zaterdag 20 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Eintracht Frankfurt (1-1)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Köln en Eintracht Frankfurt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. F. Kainz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Köln vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Eintracht Frankfurt kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Dost, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Köln - Eintracht Frankfurt 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Penalty FC Köln Penalty F. Kainz FC Köln 1-0
56' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor S. Rode Eintracht Frankfurt
58' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor L. Torro Eintracht Frankfurt
63' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. da Costa voor T. Chandler Eintracht Frankfurt
63' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kohr voor S. Rode Eintracht Frankfurt
68' Wissel FC Köln Wissel A. Modeste voor J. Cordoba FC Köln
71' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor F. Kainz FC Köln
72' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt B. Dost met assist van D. Sow Eintracht Frankfurt 1-1
78' Wissel FC Köln Wissel M. Hoger voor F. Kainz FC Köln
78' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor E. Rexhbecaj FC Köln
80' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. de Guzman voor D. Sow Eintracht Frankfurt
86' Wissel FC Köln Wissel B. Schmitz voor K. Ehizibue FC Köln
87' Wissel FC Köln Wissel D. Drexler voor M. Uth FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Köln - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Köln en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Köln - Eintracht Frankfurt

Köln en Eintracht Frankfurt treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Köln en Eintracht Frankfurt in de Bundesliga vond plaats op 18 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Köln. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Köln favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Eintracht Frankfurt slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Köln 7
Winst Eintracht Frankfurt 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 13e positie staat, terwijl we Eintracht Frankfurt terugvinden op de 9e plaats.