Nabeschouwing Köln - Freiburg (4-0) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Köln het zondag 2 februari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Freiburg (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Kampka geëindigd in een 4-0 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door S. Bornauw, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. FC Köln vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Cordoba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat K. Ehizibue namens FC Köln het doel wist te vinden in de 91e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Köln in de 92e minuut, nadat I. Jakobs de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Köln.

LIVE Köln - Freiburg 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor I. Jakobs FC Köln
20' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Cordoba FC Köln
29' Doelpunt FC Köln Doelpunt S. Bornauw FC Köln 1-0
46' Wissel FC Köln Wissel B. Schmitz voor N. Katterbach FC Köln
46' Wissel SC Freiburg Wissel G. Waldschmidt voor J. Haberer SC Freiburg
50' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Uth FC Köln
55' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Cordoba FC Köln 2-0
62' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
68' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor N. Petersen SC Freiburg
81' Wissel FC Köln Wissel S. Terodde voor J. Cordoba FC Köln
89' Wissel FC Köln Wissel F. Kainz voor D. Drexler FC Köln
91' Doelpunt FC Köln Doelpunt K. Ehizibue met assist van S. Terodde FC Köln 3-0
92' Doelpunt FC Köln Doelpunt I. Jakobs met assist van M. Uth FC Köln 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Freiburg
Opstellingen Köln - Freiburg
De opstellingen van Köln en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Markus Gisdol
Formatie 3-4-3
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Köln - Freiburg

Köln en Freiburg treffen elkaar in de 20e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Kampka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Köln en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Köln. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 7 keer wist de ploeg van Köln te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Köln. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Köln 4
Winst Freiburg 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 14e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 8e plaats.