Nabeschouwing Köln - Hertha BSC (0-4) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Köln het zondag 29 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Hertha BSC (0-4)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Sören Storks geëindigd in een 0-4 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Dilrosun, waarmee Hertha BSC met 0-1 de leiding nam. In de 41e minuut moest J. Mere van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sören Storks een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Köln verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hertha BSC via een goal van V. Ibisevic in de 58e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 62e minuut volgde een derde treffer van Hertha BSC, waarmee V. Ibisevic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Hertha BSC geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Boyata.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Hertha BSC.

LIVE Köln - Hertha BSC 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel FC Köln Wissel K. Schindler voor D. Drexler FC Köln
23' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt J. Dilrosun met assist van V. Darida Hertha BSC 0-1
41' Rode kaart FC Köln Rode kaart voor J. Mere FC Köln
58' Wissel Hertha BSC Wissel V. Ibisevic voor D. Selke Hertha BSC
58' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Ibisevic met assist van L. Klunter Hertha BSC 0-2
62' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Ibisevic Hertha BSC 0-3
63' Wissel FC Köln Wissel S. Terodde voor A. Modeste FC Köln
72' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor S. Terodde FC Köln
73' Wissel Hertha BSC Wissel D. Lukebakio voor J. Dilrosun Hertha BSC
82' Wissel Hertha BSC Wissel E. Lowen voor P. Skjelbred Hertha BSC
83' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt D. Boyata met assist van D. Lukebakio Hertha BSC 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Hertha BSC
Opstellingen Köln - Hertha BSC
De opstellingen van Köln en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Köln - Hertha BSC

Köln en Hertha BSC treffen elkaar in de 6e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sören Storks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Köln en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Hertha BSC favoriet. 11 keer wist de ploeg van Köln te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Köln. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Köln 4
Winst Hertha BSC 11
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 16e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 15e plaats.