Nabeschouwing Köln - Werder Bremen (1-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Köln het zaterdag 21 december 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Werder Bremen (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 1-0 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door J. Cordoba, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Köln.

LIVE Köln - Werder Bremen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel FC Köln Wissel B. Verstraete voor J. Hector FC Köln
39' Doelpunt FC Köln Doelpunt J. Cordoba met assist van D. Drexler FC Köln 1-0
45' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Eggestein Werder Bremen
63' Wissel FC Köln Wissel B. Schmitz voor K. Ehizibue FC Köln
64' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Cordoba FC Köln
67' Wissel Werder Bremen Wissel F. Bartels voor L. Augustinsson Werder Bremen
69' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Veljkovic Werder Bremen
78' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor M. Veljkovic Werder Bremen
79' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor P. Bargfrede Werder Bremen
85' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Moisander Werder Bremen
86' Wissel FC Köln Wissel S. Terodde voor J. Thielmann FC Köln
89' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Friedl Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Werder Bremen
Opstellingen Köln - Werder Bremen
De opstellingen van Köln en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Markus Gisdol
Formatie 3-4-3
Coach Florian Kohfeldt
Voorbeschouwing Köln - Werder Bremen

Köln en Werder Bremen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Schlager en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Köln en Werder Bremen in de Bundesliga vond plaats op 12 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Werder Bremen favoriet. 6 keer wist de ploeg van Köln te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Köln. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Köln 4
Winst Werder Bremen 6
Gelijkspel 7
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 15e positie staat, terwijl we Werder Bremen terugvinden op de 16e plaats.