Nabeschouwing Mainz 05 - Freiburg (1-2) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Mainz 05 het zaterdag 18 januari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Freiburg (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 1-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Kwon Chang-Hoon, waarmee SC Freiburg met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Petersen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist FSV Mainz 05 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Mateta. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FSV Mainz 05 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sven Jablonski, waardoor Freiburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mainz 05 - Freiburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor B. Baku FSV Mainz 05
28' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt Kwon Chang-Hoon met assist van N. Petersen SC Freiburg 0-1
37' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor J. Haberer SC Freiburg
40' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Hack FSV Mainz 05
41' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt N. Petersen SC Freiburg 0-2
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor B. Baku FSV Mainz 05
51' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor P. Kunde Malong FSV Mainz 05
70' Wissel FSV Mainz 05 Wissel D. Brosinski voor R. Pierre-Gabriel FSV Mainz 05
73' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Szalai voor L. Oztunali FSV Mainz 05
74' Wissel SC Freiburg Wissel M. Frantz voor J. Haberer SC Freiburg
75' Wissel SC Freiburg Wissel V. Grifo voor Kwon Chang-Hoon SC Freiburg
82' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor A. Abrashi SC Freiburg
82' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor M. Niakhate FSV Mainz 05
82' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Mateta FSV Mainz 05 1-2
92' Wissel SC Freiburg Wissel P. Lienhart voor L. Holer SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Freiburg
Opstellingen Mainz 05 - Freiburg
De opstellingen van Mainz 05 en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Voorbeschouwing Mainz 05 - Freiburg

Mainz 05 en Freiburg treffen elkaar in de 18e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mainz 05 en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 17 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Mainz 05 favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Freiburg slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mainz 05 10
Winst Freiburg 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mainz 05 op een 14e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 8e plaats.