Nabeschouwing Mainz 05 - Union Berlin (2-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Mainz 05 het zaterdag 9 november 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Union Berlin (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 2-3 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. Ingvartsen, waarmee FC Union Berlin met 0-1 de leiding nam. FC Union Berlin vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Andersson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van FC Union Berlin, waarmee S. Andersson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed K. Onisiwo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FSV Mainz 05 werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FSV Mainz 05 dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Brosinski de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harm Osmers bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Union Berlin.

LIVE Mainz 05 - Union Berlin 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor R. Andrich FC Union Berlin
30' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt M. Ingvartsen met assist van C. Trimmel FC Union Berlin 0-1
32' Wissel FC Union Berlin Wissel M. Parensen voor K. Schlotterbeck FC Union Berlin
42' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. St. Juste FSV Mainz 05
48' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt S. Andersson met assist van C. Trimmel FC Union Berlin 0-2
49' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor M. Parensen FC Union Berlin
51' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt S. Andersson met assist van C. Trimmel FC Union Berlin 0-3
52' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor L. Oztunali FSV Mainz 05
61' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor J. Boetius FSV Mainz 05
69' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor S. Polter FC Union Berlin
72' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor M. Friedrich FC Union Berlin
76' Wissel FC Union Berlin Wissel F. Kroos voor S. Polter FC Union Berlin
77' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Burkardt voor A. Caricol FSV Mainz 05
81' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt K. Onisiwo met assist van M. Niakhate FSV Mainz 05 1-3
88' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Ujah voor S. Andersson FC Union Berlin
94' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt D. Brosinski FSV Mainz 05 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Union Berlin
Opstellingen Mainz 05 - Union Berlin
De opstellingen van Mainz 05 en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.